Uitvaart Ervaringen

Bent u benieuwd hoe anderen mijn uitvaartzorg hebben ervaren? Bekijk de onderstaande ervaringen. Heb ik (recentelijk) voor een dierbare, familielid of kennis een uitvaart verzorgd? Dan kunt u hieronder ook uw ervaring delen.

Mooi afscheid

Attento is een top uitvaartcentrum niet te groot en niet te commercieel, eigenaresse heeft me heel fijn geholpen op een menselijke manier met de crematie van mijn moedertje, een herinnering die ik nooit zal vergeten.

Ingeborg nogmaals gigantisch bedankt voor het regelen en voor de persoonlijke noot die je er aan gaf. Bedankt namens mijn man en mij en de fam. die erbij aanwezig waren uit duitsland.

M.E.Bakker

Raad Attento aan

Helaas twee keer in 4 maanden gebruik gemaakt van Attento door overlijden beide ouders . Maar alles word goed geregeld door Ingeborg .Ze luisterd goed wat de wensen zijn en komt alle afspraken na die gemaakt zijn .En denkt zelf mee en gaat met ieder respectvol om .Hier bij deze wil ik ook namens mijn en de familie Ingeborg bedanken voor de goede begeleiding met de respectvolle uitvaart dienst van onze beide ouders.

Carla Looij